Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД

Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД
Aдрес: ул. Никола Габровски - с/у Автогара запад
Телефон: +359 887 215 235
Уебсайт: http://cveklo.com/
Country Flag България - Велико Търново
Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД

Щурлев ЕООД е специализиран в търговията с фуражи и храни за селскостопански животни. Фирмата е на пазара за храни за животновъдството от 2000 г. Осигурява транспорт и разнос.

Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД

Фирма ЩУРЛЕВ ЕООД предлага цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло внос от Австрия.

В областта на търговията с фуражи и храни за селскостопански животни Щурлев ЕООД има разработена търговска мрежа във Великотърновска, Габровска и Русенска област.

Щурлев ЕООД предлага следните фуражи и храни за животни:

 • Продажба на храни за селскостопански животни
 • Търговия с фуражи и фуражни смески за животновъдството
 • Продажба на комбинирани фуражи за животновъдството - за малки пилета (бройлери), кокошки носачки, гълъби, пуйки, патета, зайци, прасета, свине, агнета, телета, крави.
 • Продажба на пшенични трици за животновъдството
 • Продажба на цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло

Търговия с фуражи за селскостопански животни

Дружеството извършва международна търговия с фуражи за селскостопански животни - внос от Австрия на фуражи и трици за селскостопански животни.

Щурлев ЕООД е представител на Фураж Росица - комбинирани фуражи за животновъдството.

Фуражите и триците за селскостопански животни, предлагани от Щурлев ЕООД са отлични при изхранване на дойни селскостопански животни и преживни животни.

Фуражите за селскостопански животни, предлагани от Щурлев ООД се предлагат удобни опаковки по 40 кг.

Цвеклови гранули за селскостопански животни

Щурлев ЕООД предлага 1 тон цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло на цена от 650 лв., като въпросното съдържание бива разтваряно във вода в съотношение 1:10.

Когато бива поръчано по-голямо количество цвеклови гранули, фирмата поема ангажимента да осигури транспорта до определеното място за доставка.

Цвекловите резанки, предлагани от Щурлев ЕООД, в прясно състояние, силажирани или изсушени, са отличен фураж за дойни и другите категории преживни животни. За съжаление производството на захарно цвекло в България намалява, което води до получаването на малко цвеклови резанки и внасяне на този артикул от други държави.

При екстракционния процес се отстраняват всички водоразтворими вещества в нарязаното захарно цвекло, от които се получават в крайна сметка захар и меласа. Остатъкът има висока влажност, варираща от 82 до 85%, и съдържа главно сурови влакнини (целулоза), хемицелулоза, пектин, както и малко сурови мазнини, захари и минерални вещества.

Целулозата, хемицелулозата и пектинът не са импрегнирани с лигнин, поради което имат висока смилаемост (72-75%, срещу 40-60% при повечето растителни фуражи). Смилаемите нескорбелни полизахариди са отличен източник на оцетна киселина при храносмилането в търбуха и главен предшественик за синтеза на млечна мазнина във вимето.

Пшенични трици

Пшеничните трици съдържат около 15% суров протеин и помагат за балансиране на дажбите по протеин при включването им в храната на селскостопанските животни.

Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД

Пшеничните трици това те са отличен източник на фосфор и оказват благоприятно, леко слабително действие върху храносмилателната система. В концентрираните фуражни смески за преживните животни могат да участват до 30%.

Фуражи, цвеклови гранули - Щурлев ЕООД

Поради високото съдържание на сурови влакнини (9-12%) пшеничните трици не са подходящ фураж за малки пилета.

В смеските за храна на селскостопански животни като птици и свине, пшеничните трици могат да се включват в количество от около 10-15%.

Комбинирани фуражи за животновъдството Росица

Щурлев ЕООД е представител на Фураж Росица - комбинирани фуражи за животновъдството.

 • Комбинирани фуражи за бройлери
 • Фуражи за кокошки носачки
 • Фуражи за спортни гълъби
 • Фуражи за пуйки
 • Фуражи за патета
 • Фуражи за зайци
 • Фуражи за прасета и свине
 • Фуражи за агнета
 • Фуражи за телета и крави
Фирмата е записана в следните отрасли: Селско и горско стопанство , Храни за животни, фуражи и смески
Свържете се с нас:

		
		NULL