Urologist Dr. Dimitar Shishkov

Уролог Д-р Димитър Шишков

Лекари и медицински специалисти

Уролог Д-р Димитър Шишков предлага диагностика и лечение на заболявания и разстройства на отделителната система. Проблемите на отделителната система включват бъбречна недостатъчност, инфекции на пикочните пътища, бъбречни камъни, уголемяване на простатата и проблеми, свързани с контролиране на пикочния мехур. Проблемите на пикочната система се лекуват от ОПЛ, педиатри, уролози, гинеколози, урогинеколози и нефролози.

ДОБРОКАЧЕСТВЕНАТА ПРОСТАТНА ХИПЕРПЛАЗИЯ (ДПХ) e състояние при мъжете, засягащо простатната жлеза, която е част от мъжката полова система.
ЕРЕКТИЛНАТА ДИСФУНКЦИЯ (ЕД) е неспособност за получаване и/или задържане на ерекция, достатъчна за осъществяване на успешен полов акт.
СИНДРОМ НА БОЛЕЗНЕНИЯ ПИКОЧЕН МЕХУР/ ИНТЕРСТИЦИАЛЕН ЦИСТИТ е хронично разстройство на пикочния мехур, също известно и като синдром на чести болезнени позиви за уриниране - дизурия.
БЪБРЕЧНИ КАМЪНИ е термин, използван по отношение на камъни или конкременти в пикочната система. Камъните се образуват в бъбреците и могат да бъдат открити навсякъде в пикочната система.
ПРОСТАТИТЪТ е възпаление на простатата, което води до чести позиви, парещо или болезнено уриниране, състояние наречено дизурия и болка в лумбалната и гениталната област.
ПРОТЕИНУРИЯТА е наличие на абнормно количество белтък в урината.
БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ възниква, когато бъбреците не са в състояние да регулират водата или химическите вещества в тялото или да изчистват отпадните продукти от кръвта.
ИНФЕКЦИИТЕ НА ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА (ИПП) се причиняват от бактерии. Жените страдат по-често от мъжете.
УРИНАРНА ИНКОНТИНЕНЦИЯ или проблеми с изпразването на пикочния мехур, е често срещан урологичен проблем с много възможни причини.
УРИНАРНА РЕТЕНЦИЯ (ЗАДЪРЖАНЕ НА УРИНА) - При хронична ретенция може да сте в състояние да уринирате, но да имате проблеми свързани със започване на уринирането или пълното изпразване на пикочния мехур.

Тази фирма се намира още в категории:
  • ,
Пишете на: Уролог Д-р Димитър Шишков

Obratna vrazka