Бизнес каталог - Регистрация в BUSINESS-EUROPE.BG

Регистрация в BUSINESS-EUROPE.BG

Регистрацията в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски Бизнес Каталог дава възможност за пълно представяне и оптимизация на всеки тип бизнес с възможност за превод на двадесет и два европейски езика. Каталогът осигурява възможност за публикуване на текстове с уникално съдържание с огромно разнообразие от ключови думи за търсещите машини, подобрен снимков материал, открояваща се банерна реклама и видео презентация, вградена в профила.

Клиентите на каталога имат възможността да се възползват от функционалността на адаптивния дизайн на бизнес каталога, подходящ за всякакви екрани (смартфони, таблети, лаптопи, компютри, телевизори, гейм конзоли и др.) , което ще позволи на техните потребители да получат ценна информация по всяко време, независимо от устройството, което използват в момента.

При безплатна регистрация, екипът на Business-europe.bg ще публикува името на вашата фирма, нейния адрес, телефон за връзка и описание на дейността между 200 и 300 символа (минимум 200 и максимум 300 символа). При безплатната регистрация съответната фирма няма да се показва при търсене в търсачката на каталога, което от своя страна намалява шанса да достигне до своите клиенти. Валидността на безплатната реклама е една година, след което представител на каталога ще се свърже със съответната компания за уточняване на подробностите по подновяването на участието ѝ.

При платените регистрации освен името на фирмата, нейния адрес и телефон за връзка, опциите в каталога предоставят допълнителна възможност за публикуване на лице за контакт, имейл адрес, връзка с директен линк към сайта на фирмата, пълни данни за контакт и интегриране на Гугъл карта, която да улесни намирането на фирмата в съответното населено място.

Платените регистрации притежават и друго сериозно предимство за клиентите на каталога - възможност за добавяне на бутон за директни продажби (call to action), спомагащ за оптимизиране на отношенията клиент-фирма.

Каталогът Business-europe.bg предоставя възможност и за публикуване на имиджова галерия от снимки. При платените регистрации в бизнес каталога отпада и ограничението за броя думи при представянето на фирмата. При желание от страна на клиента, специалистите на каталога могат да изготвят и видео презентация, която да се използва както в Интернет пространството, така и при представянето ѝ на презентации, изложения или семинари.

Заявката за безплатна регистрация ще бъде публикувана след преглед от администратор на каталога. При заявка за платена регистрация, служител на Business-europe.bg ще се свърже с клиента за уточняване на подробностите по рекламното участие.