Занимални Дева

Занимални Дева

Детски градини и детски школи | Детски парти клубове | Детски клубове и аниматори

Условия в Занимални Дева
Добрата материална база в Занималня Дева е едно от най-важните услоия за развитието на една такава дейност каквато е обучението на децата. Тя е и един от основните фактори, които карат родителите да предпочитат да поверят децата си на частна фирма, а не на държавно учреждение. Освен добрата материална база за привличане на клиенти е от значение и домашната обстановка, където децата не се натоварват излишно от необичайната, особено за първокласниците, училищна обстановка.
Наличието на леглова база е другото предимство. Благодарение на нея децата, които се уморяват по-лесно от учебния процес могат да отпочинат. Освен това е създадена възможност за преспиване на детето в случай , че поради ангажимент, командировка и др. родителите нямат възможност да приберат детето си. В такива случаи те са спокойни, че необходимите грижи за да не му се отрази негативно отсъствието на родителя, намира се в при съствието на възрастен човек, когото детето и родителя познават и му имат доверие.
Следващо предимство е наличието на столова. В нея се предлага обяд и закуска. Обядът винаги се състои от предястие, основно ястие и въглехидрати, белтъци, мазнини, витамини, соли и баластни вещества. В зависимост от времето, когато е на занималня (сутрин или следобед) ученикът получава закуска. Тя обикновено се състои от тестено изделие комбинирано с плод или крем. Храната е винаги прясна и добре приготвена. Плодовете са здрави, сочни и добре измити. Има хладилник за малотрайните продукти.

Обучение в Занимални Дева
Обучението се осъществява от високо квалифицирани преподаватели с дългогодишен опит в обучението на децата от началния курс. Благодарение на дългогодишният им опит се осъществява близък контакт между учителя и учениците. Тъй като вече в повечето училища се изучават чужди езици, но не винаги на нужното ниво, е необходима и индивидуална подготовка по съответния изучаван език. Този проблем е решен с наемането на работа на филолози.
Разширено работно време в Занимални Дева
Работното време е ключов фактор при избора на учреждение. Занималнята работи сутрин от 7:30 часа и вечер до 22 часа. Това осигурява спокойствие по отношение прибирането на децата. Важно е и че Занималня Дева работи през почивните дни и през ваканциите. Допълнителен плюс в тази връзка е и възможността за пренощуване на детето след предварително обаждане.
Организация на свободното време в Занимални Дева
При децата е от особено значение времето за игра. По време на игра те усвояват способността да общуват с други деца. Чрез игра те най-лесно усвояват и нови знания. В момента са налице множество игри с помощта, на които може да се усвои и учебния материал. Наличието на игри свързани с историята, географията, флората и фауната на България и света наред със стандартните игри дава много добри резултати по отношение на общата култура. Също така в по-късните часове на деня децата могат да се порадват и на трите компютъра с помощта, на които постепенно се научават да работят с мишка и да изпълняват някои по-елементарни по-сложни команди. Гледането на телевизия ги предразполага към едно по-спокойно възприемане на факта, че не са си у дома.

Занималнята организира еднодневни и много-дневни екскурзии из България. Това е важен фактор за подрстващите. Чрез екскурзиите им се дава възможност да опознаят родината си и да се чувстват по-добре от обстоятелството, че са видели и разгледали повече места от съучениците си. Организирането на лагери през ваканциите спомага за доброто здравословно състояние на децата.
Посещението на музеи, театри, кина повишава общата култура на учениците и възпитава любов у тях към изкуствата, природата и историята.
Цялата организация на свободното време осигурява посещение на обекти, за които родителите нямат време, а не рядко и желание да заведат децата си.
Дейности за деца от 3 до 14 годишна възраст в Занимални Дева

Работи се целогодишно без почивен ден от 7:30 до 22:00 часа
Компетентна помощ по всички общообразователни предмети от високо квалифицирани преподаватели.
Летни курсове за изучаване на чужди езици
Предучилищна подготовка
Кръжоци по извънкласно четене
Занимания по пиано, цигулка, китара и слофеж
Курсове по рисуване
Почасово гледане на деца
Еднодневни и многодневни Екскурзии
Лагери през ваканциите
Работа с деца с церебрална парализа
Възможност за пренощуване на деца

  • +359 899 827 855
  • +359 897 802 381
  • ,